PRP-behandling Linköping

Drabbad av håravfall? Body Beauty Laser Clinic erbjuder PRP-behandling, en helt naturlig behandling som sätter fart på hårcellerna och ger dig tjockare hår.

Känner du att ditt hår har blivit tunnare? Tappar du mer hår än vanligt? Då kan en PRP-behandling vara något för dig. Välkommen till vår klinik i Linköping för en konsultation. Vi har lång erfarenhet av PRP-behandling och har gett många patienter ett tjockare hår och en bättre självkänsla.


En naturlig och effektiv hårbehandling


PRP (Platelet Rich Plasma) är en hårbehandling för personer som drabbats av håravfall samt för personer som redan genomgått en hårtransplantation. Metoden är naturlig och innebär med att man injicerar blodplättar från patientens eget blod med små stick i hårbotten. Blodplättarna ger sin tur från tillväxthormoner som gör att blodcirkulation och celldelning ökar vilket i sin tur gör att svaga hårsäckar återhämtar sig. Denna metod fungerar även för att ge transplanterade hårsäckar en bättre förmåga att producera nya hårstrån. Eftersom behandlingen består av kroppens egna celler så är den 100 procent naturlig och leder inte till några biverkningar.

Välkommen att kontakta oss på Body Beauty Laser Clinic i Linköping – vi kan ge dig ett tjockare och snyggare hår med hjälp av en PRP-behandling.