Ansiktsbehandling Linköping

Frisk hy och bättre självkänsla. Vi kan erbjuda en skönhets och hälsoboost genom en ansiktsbehandling i Linköping. Filorga Skin Perfusion föryngrar din hy.

Vi erbjuder en lyxig ansiktsbehandling, med produkter från FILORGA SKIN PERFUSION, där vi lägger fokus på rengöring.

Vi börjar med att rengöra huden noggrant och därefter gör vi en peeling. Sen får du koppla av medans ånga strömmar ut för att öppna upp porerna och därefter gör vi en por tömning. Vi avslutar behandlingen med att lägga en mask och därefter serum samt mjukgörande kräm för just din huds behov.

Vill du har en enklare ansiktsbehandling så erbjuder vi rengöring, peeling, mask samt mjukgörande kräm.


Vi arbetar med produkter från FILORGA SKIN PERFUSION

FILORGA SKIN PERFUSION innehåller högpresterande ingredienser och kan skräddarsys efter hudens alla behov.
Samtliga produkter i serien har fokus på exakt sin uppgift och man har kvar den röda tråden genom hela serien, FILORGA NCTF Vitamincocktail, som består av hyaluronsyra och 53 näringsrika aktiva ingredienser.


Många plus med en ansiktsbehandling


Välkommen att kontakta oss på vår klinik i Linköping för en ansiktsbehandling med Filorga Skin Perfusion. En lyxig ansiktsbehandling – men långt mer än bara lyx. Denna typ av egenvård kan avnjutas av såväl kvinnor som män och har många fördelar för både den fysiska och mentala hälsan.

Självklart rengör, föryngrar och avgiftar vi huden – men vi kan även hjälpa dig med att ge huden bättre näringstillförsel till huden och minskad stress. Den varma ångan rengör och öppnar porerna och gör att blodkärlen slappnar av och får vila. Blodet rinner till bättre och tillväxten av celler ökar vilket ger dig en friskare hy.

Ansiktsbehandling Linköping – komplett med en riktig vitaminbomb


Vi tar hand om ditt ansikte – och din hälsa. Bland våra produkter finns FILORGA NCTF Vitamincocktail, en riktig vitaminbomb med 53 aktiva ingredienser och hyaluronsyra. Den förbättrar hudens textur, lyster, hudton och fuktbaland och ger en stor anti-ageingeffekt.

Fördelar med att komplettera din ansiktsbehandling med FILORGA NCTF Vitamincocktail:


  • Färre rynkor

  • Mer fukt i hyn

  • Bättre hudton

  • Mer lyster


Välkommen att kontakta oss för en trivsam och avslappnande ansiktsbehandling i Linköping.