Botox Linköping

Vill du bli av med rynkor och fina linjer i ansiktet utan operation? Välkommen till vår klinik i Linköping! Botox är ett säkert sätt att få slätare hy.

Bli av med rynkor och fina linjer med botox
Botox är ett säkert alternativ om du vill bli av med rynkor, fina linjer och andra oönskade ålderstecken i ansiktet. Låt oss på Body Beauty Laser Clinic i Linköping behandla dig med botox så behöver du inte genomgå ett större, påfrestande plastikkirurgiskt ingrepp. Vi har stor erfarenhet av att injicera botox och lyssnar alltid noga på kundens önskemål och behov innan vi startar behandlingen.


Botox Linköping – en säker och beprövad metod


Så här fungerar en injektion med botox förenklat: Vi injicerar en liten mängd botox i huden med en väldigt tunn nål. Ämnet blockerar nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler, vilket i sin tur motverkar att muskeln drar ihop sig och bildar rynkor. Hudens blir slätare och rynkor minskar.

Vår målsättning är att du ska lämna oss med en förbättrad självbild och bättre självkänsla, oavsett vilken behandling du har valt att göra. Är du osäker på vad som är rätt för just dig så är du välkommen att boka in ett konsultationssamtal. Välkommen till Body Beauty Laser Clinic – experten på botox i Linköping.