Laserbehandling Linköping

Rynkor, oönskad hårväxt, pigmentförändringar – Body Beauty Laser Clinic i Linköping kan med laserbehandling avlägsna ett flertal olika hudkomplikationer.

Är du besvärad av fina linjer eller rynkor eller att det växer för mycket hår på ”fel” ställe på kroppen? Välkommen till oss på Body Beauty Laser Clinic i Linköping – erfarna och kunniga experter när det handlar om laserbehandling. Vi får bort skönhetsfläckar på ett skonsamt vis.
Modern laserteknik kan användas till mycket när det handlar om skönhetsvård och estetiska behandlingar. Med hjälp av en laserbehandling på vår klinik kan vi ta bort rynkor, oönskad hårväxt, ytliga blodkärl, pigmentfläckar, gamla tatueringar med mera.

Vi har tillgång till flera olika typer av laserbehandlingsmaskiner. Alla är av högsta kvalitet från välrenommerade leverantörer och har vetenskapligt bevisad effekt.


Flexibel laserbehandling i Linköping


Laser kan förenklat beskrivas som koncentrerat ljus, som omvandlas till värme. Denna värme kan sedan användas ytligt eller djupare i vävnaden beroende på vad som ska behandlas. VI ställer in lasern på vad som ska tas bort: pigmentfläckar, hårstrån, synliga blodkärl etc. Detta sätt att specificera är vad som gör lasern så flexibel och kapabel att behandla många olika hudrelaterade komplikationer.

Välkommen till oss på Body Beauty Laser Clinic – experten på laserbehandling i Linköping.