Hot stone Linköping

Är du stressad och har svårt att slappna av? Vi erbjuder hot stone massage på vår klinik i Linköping. Heta stenar och varma oljor ger dig en lugn känsla.

På vår klinik i Linköping kan vi nu även erbjuda Hot Stone massage – en avslappnande och djupgående massage. Hot stone innebär att vi masserar dig inte bara med händerna utan också med varma, lena stenar och olja.

Hot stone är en fantastisk spabehandling som ger en avslappnande känsla. Den varma oljan och de heta stenarna förstärker och fördjupar massagen vilket ger större avslappning och mindre stress och en djup känsla av välbefinnande. Musklerna slappnar av och blodcirkulationen ökar.


Heta, lena och mineralrika stenar


De stenar vi använder i en hot stone massage är slipade och polerade av vatten och vind i hundratusentals år. De innehåller dessutom nyttiga mineraler som kroppen tar upp under huden. Dessa vackra lavastenar har dessutom förmågan att bevara värme vilket gör att effekten av avslappning blir ännu större. Det är ofta kallt i Linköping och hela Sverige och om du känner dig frusen, stel och sliten under den långa vintern så är det perfekt med hot stone.

Efter en hot stone-behandling kommer du att känna dig mjuk i kroppen, uppvärmd och avstressad. Välkommen att kontakta oss på Body Beauty Laser Clinic – experten på hot stone massage i Linköping.