Permanent hårborttagning Linköping

Lider du av oönskad hårväxt? Body Beauty Laser Clinic i Linköping erbjuder permanent hårborttagning med MOTUS AX – den effektivaste lasern på marknaden.

MOTUS AX hårborttagning lasern fungerar effektivt, helt smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper man nackdelarna som exempelvis olika bieffekter.
Alexandrit lasern har alltid varit den effektivaste hårborttagning lasersystem inom hårborttagningsbranschen, med 20% effektivare resultat än diodlasern.
Det är omöjligt med den gamla Alexandrit tekniken att behandla mörka hudtyper och ljusa hårstrån, men nu med MOTUS AX lasern har det blivit lättare och möjligt att behandla alla hudtyper även de mörkaste, samt solbränt hud utan någon risk för att skada huden.

MOTUS AX är den enda lasern som kan behandla tunna hårstrån, men de måste innehålla en viss mängd pigment, detta innebär att blonda eller vita hårstrån går inte att behandlas av någon laser.

Allt detta gör MOTUS AX Alexandrit lasern till världens starkaste hårborttagnings laser och den absolut effektivaste.


Permanent hårborttagning Linköping – mer information


Plågas du av oönskad hårväxt? Har du redan genomgått olika behandlingar och använt dyra hårborttagningsprodukter utan resultat? Hjälp finns! På Body Beauty Laser Clinic i Linköping kan vi erbjuda permanent hårborttagning med MOTUS AX – den effektivaste lasern på dagens marknad.

Anlitar du oss för permanent hårborttagning på vår klinik i Linköping så kan vi garantera en effektiv, smärtfri behandling med ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper de olika bieffekter som tidigare behandlingsmetoder ofta medfört.

En metod med många fördelar


När vi utför en permanent hårborttagning med laser så får du som kund tillgång till stora fördelar. Tidigare metoder kunde inte behandla många olika hudtyper – med MOTUS AX kan vi behandla alla olika hudtyper och dessutom solbränd hud. Vår hårborttagningslaser är den starkaste i världen och den absolut effektivaste.

En anledning till att MOTUS AX har blivit så populär är dess förmåga att behandla allt från ljusa och tunna hår till riktigt kraftig hårväxt. Anlitar du oss för permanent hårborttagning i Linköping så kan du förvänta dig ett felfritt, enkelt och skonsamt resultat. Kontakta oss redan idag för mer information.