Kemisk peeling Linköping

Har du problem med trött och glåmig hy, acne eller något annat hudproblem? Kontakta oss – med en kemisk peeling kan vi ge din hy en ny glans och lyster.

Låt oss ge dig en strålande hud med fräsch lyster med hjälp av kemisk peeling! Välkommen till Body Beauty Laser Clinic i Linköping, vi erbjuder utöver kemisk peeling och en rad andra skönhetsbehandlingar.

Kemisk peeling är en exfolierande produkt som vi applicerar på huden för att ta bort det översta hudlagret steg för steg. Cellförnyelsen stimuleras och du får en fräsch och rosig hy. Vi använder kemisk peeling från Filorga.


Kemisk peeling i Linköping för alla hudtyper


Kemisk peeling passar för alla typer av hy och är perfekt för personer med trött och glåmig hud. Andra problem som kan behandlas med kemisk peeling är acne, solskador, tunn hud och överkänslighet med flera.

Efter en kemisk peeling får du en lätt rosig lyster i hyn. Du behöver inte anpassa ditt liv, det är bara att gå till jobbet direkt. Men ska du ut i solen så bör du använda solskydd. Vi rekommenderar att du gör 3-5 behandlingar med en månads mellanrum.

Välkommen till Body Beauty Laser Clinic – din erfarna expert på kemisk peeling i Linköping.