Helkroppsmassage Linköping

Slappna av med en helkroppsmassage hos Body Beauty Laser Clinic i Linköping. Vi behandlar hela kroppen – lägg dig på bänken och känn stressen försvinna.

Helkroppsmassage. Visst låter det lockande? Välkommen att boka in en rejäl massage för hela kroppen hos Body Beauty Laser Clinic i Linköping – du kommer att känna stressen och stelheten försvinna ur kroppen.

Lägg dig ner på massagebänken och låt våra duktiga massörer massera hela kroppen – rygg, nacke, ben, fötter armar, händer, ansikte – vi behandlar och mjukar upp och du kan slappna av och låta stressen och spänningarna rinna iväg.


Slappna av med en helkroppsmassage i Linköping


En helkroppsmassage tar minst 50 minuter eftersom det är en hel del som ska ”knådas”. Om du väljer en längre behandling så fokuserar vi extra på varje område. Du kan givetvis välja om vi ska fokusera extra på vissa områden, exempelvis en stel nacke eller en trilskande rygg. Vi gör så att en helkroppsmassage blir din egen avslappnande stund.

Kom till vår klinik i god tid, ta en kopp te och koppla av medan du väntar på din helkroppsmassage. Varva ned ordentligt innan så får du ut maximalt av denna sköna stund. Välkommen att kontakta oss för en skön och avkopplande helkroppsmassage i Linköping!