Dermapen Linköping

Body Beauty Laser Clinic i Linköping erbjuder microneedling med Dermapen, en metod som ger fräschare, renare och yngre hud utan några komplikationer.

FILORGA NCTF Dermapen/Microneedling


FILORGAS unika NCTF Vitamincocktail innehåller 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt återfuktar huden, förbättrar hudens lyster, ger en jämnare hudton, minskar torrhets rynkor och ger huden finare struktur.
FILORGA NCTF Vitamincocktail tillsammans med Dermapen/Microneedling är en perfekt kombination för behandling av ansikte, hals och dekolletage.

FILORGA NCTF Vitamincocktail förebygger:
-Torr hud med ålderstecken
-Förstorade porer
-Rynkor och fina linjer
-Akneärr
-Solskadad hud
-Hud med minskad elasticitet

Vi rekommenderar en kur på 3-6 gånger för att uppnå bästa resultat. Varje behandling sker då med ca 4-6 veckors mellanrum.
Efter en avslutad kur med NCTF Vitamincocktail med Dermapen rekommenderar vi att du gör en touch-up behandling 2-3 gånger per år för att bibehålla det fina resultatet men du kan självklart även boka en enstaka behandling för uppfräschning av huden.


Så här går behandlingen till

Vi börjar med att rengöra huden noga och därefter ger vi huden värme i form av ånga med efterföljande por tömning så att det inte finns nån smuts kvar i porerna.
Sen skapar vi avsiktligt tusentals mikro-kanaler i huden med hjälp av 12 st sterila nålar. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.

I samband med detta applicerar vi FILORGA NCTF Vitamincocktail som tränger djupt ner i huden och där gör den som mest nytta. Behandlingen triggar igång en reparationsprocess som stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra.


Dermapen Linköping – frågor och svar


Vad händer innan en behandling med Dermapen?

Först du träffar du en av våra hudterapeuter för en konsultation där ni går igenom dina problem och vilka önskemål du har. Behandlaren rekommenderar baserat på detta sedan vilken behandling som passar bäst för just dig och berättar om vilka fördelar och risker det kan innebära. Efter det tar ni ett gemensamt beslut om hur behandlingen ska se ut.

För det mesta krävs det flera behandlingar för att man ska nå önskat resultat. Din behandlare informerar dig om detta.

Vad händer efter en behandling med Dermapen?

När behandlingen är genomförd kan huden vara lite röd och svullen, men det brukar lägga sig på en ungefär en timme. Under resten av dagen bör du undvika smink och du bör även undvika svettiga aktiviteter som hård träning och bastubad. Du bör inte tvätta den behandlade huden på kvällen. Om du skulle drabbas av en oväntad hudreaktion, kontakta din behandlare direkt!

Välkommen till din specialist på microneedling med Dermapen i Linköping.