Fotvård Linköping

Vill du fräscha upp fötterna inför semestern? Välkommen till Body Beauty Laser Clinic i Linköping. Vi erbjuder fotvård inklusive avslappnande fotmassage.

Ta hand om dina fötter och unna dig en avslappnande fotbehandling hos oss.

För dig med ont om tid har vi enklare behandlingar med bad, klippning av naglar, filning samt mjukgörande kräm.

Men vill du skämma bort din fötter ordentligt så lägger vi till lyxig fotpeeling och fotmask samt avslutar med en härlig fotmassage.


Fotvård Linköping – några tips


Barfotasäsongen är här – då är det dags att ta hand om fötterna för sommardagar ute i det fria. Här berättar vi om några av steg vi tar när vi utför fotvård på vår salong i Linköping. Vi kan ge dig vackra sommarfötter!

Vi kan börja med att ta bort nagellacket om så önskas, det kan vara bra att låta naglarna vila från nagellack lite då och då. Vi ger dig ett skönt och mjukgörande fotbad där vi kan skrubba dem ordentligt.

Ta hand om dina fötter för ditt eget välmående


När vi har torkat dina fötter så fortsätter vår fotvård med att vi klipper och formar naglarna och filar de hårda delarna av foten, som till exempel trampdynorna och hälarna. Därefter smörjer vi in dina fötter med en mjukgörande och återfuktande kräm som ger dig mjuka och härliga fötter. Vill du ge dina fötter lite extra kärlek så kan vi erbjuda lyxig fotpeeling och fotmask. Vi avslutar vår lyxiga fotvård med en skön och avslappnande fotmassage!

Vi kan ge dig fräscha, snygga och mjuka fötter till sommaren. Välkommen att kontakta oss redan idag för fotvård i Linköping!